Köpvillkor

Köpvillkor

Vad roligt att du vill beställa en av våra bilder i tryck! Observera att du inte kan returnera eller byta din tavla när du lagt din order och genomfört betalningen. Nedan ser du våra fullständiga köpvillkor.

Fraktkostnad och leverans

Vi bjuder på frakten när du köper din tavla via webbshoppen .

Alla varor skickas med posten förutom stora glastavlor som levereras med bussgods. Leveranstiden beror på vilken typ av bild du har beställt, men nedan ser du ungefärliga tider:

Pappersfoton 5-7 arbetsdagar
Canvastavlor 6-8 arbetsdagar
Glastavlor 18-20 arbetsdagar

För outlösta paket tillkommer en avgift om 100 kr. Avgiften betalas till bankgiro 491-8512 innan paketet åter skickas tillbaka till mottagaren.

Priser och betalning

Betalning görs genom Klarnas integrerade betallösning för säkra betalningar. Du kan välja att betala med kort (Visa eller Mastercard), faktura (14 dagar), delbetalning eller genom banköverföring.

Moms med 25% ingår i alla priser.

Ångerrätt

Eftersom tavlorna tillverkas enligt dina önskemål efter att du har gjort beställningen finns det tyvärr ingen möjlighet att byta eller returnera dem.

Reklamationer

Vi garanterar att de varor du får hem är felfria vid leveransen. Skulle din tavla mot förmodan vara skadad på något sätt är det bara att kontakta oss och beskriva felet. Vi står självklart för returfrakten vid reklamation. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Personuppgifter

Vi garanterar att dina personuppgifter hanteras på ett korrekt och kontrollerat sätt. Vi följer dataskyddsförordningen GDPR och de personuppgifter som lämnas vid köp används endast för att administrera ditt köp.

Du har rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas. Du har alltid rätt att utan någon speciell anledning begära att informationen om dig ska raderas. Fullständig information om behandlingen av dina personuppgifter och dina rättigheter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!